Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2018. szeptember 21-én megtartott rendkívüli zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 110/2018.  (IX. 21.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta gombai 353 hrsz-ú, természetben a Gomba, Viola u. 17. szám alatti ingatlan ½ tulajdoni hányadának megvásárlására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.)    A Képviselő-testület a Gomba, Viola u. 17. szám alatti, 353 hrsz-ú ingatlan ½ tulajdoni illetékességét 3.500.000,- Ft-os vételáron megvásárolja az ingatlan tulajdoni lapján széljegyként bejegyzett Bogár János és Bogár Ádám leendő tulajdonosoktól, akik tulajdonjoga öröklés jogcímen kerül a tulajdonjog bejegyzési kérelem alapján az ingatlan tulajdoni lapján bejegyzésre.

2.)    A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy Bogár János és Bogár Ádám gombai lakosokkal az 1. pontban körülírt ingatlanrészre tekintettel az önkormányzat nevében és képviseletében eljárva adásvételi szerződést kössön.

3.)    A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy Bogár Istvánnal előszerződést kössön 2.000.000,- Ft-os vételi áron a 2020-ban tulajdonukba kerülő gombai 353 hrsz-ú ingatlan további ½ arányú tulajdonrészére vonatkozóan.

 

Határidő: azonnali

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

                       

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző