Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. március 26-án megtartott

rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenvélemény és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 

117/2013. (III. 26.) Képviselő-testületi határozat

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a költségvetési egyensúly megteremtésére vonatkozó javaslathoz elhangzott módosító indítványokat és az alábbi döntést hozta:

 

1.      A Képviselő-testület az előkészített határozati javaslat 2. pont b) alpontjának szövegezését az  alábbiak szerint hagyja jóvá:

„az ingatlanértékesítésből származó bevételként kerüljön tervezésre az ingatlanok eladásából származó várható bevétel"

2.      A Képviselő-testület a határozati javaslat 5. pontjaként fogadja el, hogy a „Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a 2006. október 1-től történő ingatlan értékesítésre - ingatlan vásárlásra vonatkozó kimutatást elkészítéséről gondoskodjon és azt terjessze elő a 2013. május 30-i ülésre.”

3.      A Képviselő-testület a határozati javaslat 6. pontjaként fogadja el, hogy a „Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a feladatfinanszírozás szakfeladatonkénti egyenlegét a 2013. május 30-i ülésre mutassa ki.”

4.      A Képviselő-testület a határozati javaslat 7. pontjaként fogadja el, hogy a „Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az önkormányzat pénzügyi szakértőjétől kérje a kialakult helyzetre vonatkozóan a 2013. május 30-i ülésre írásbeli javaslatot.”

 

Határidő:             azonnali

                   Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző