Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. augusztus 4-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. augusztus 4-én megtartott zárt ülésén 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

 

 

121/2011. /VIII. 04./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta Máté Józsefné művelődésszervezőnek a közalkalmazotti jogviszonya közös megegyezéssel történő megszüntetésére irányuló kérelmét és döntését az alábbiak szerint hozta meg:

 

1./   A Képviselő-testület - Máté Józsefné művelődésszervező kérelmének helyt adva-  hozzájárul, hogy Máté Józsefnének a művelődésszervező munkakörre, határozatlan időre szóló kinevezés alapján fennálló közalkalmazotti jogviszonya 2011. augusztus 31. napjával, közös megegyezéssel megszüntetésre kerüljön.

2./   A Képviselő-testület Máté Józsefnét - Gomba Község Önkormányzatával fennálló  közalkalmazotti jogviszonyának megszűnésére tekintettel - 4 (négy) havi illetményének megfelelő összegű jutalomban részesíti.

3./   A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a jutalom számfejtése és kifizetése érdekében a szükséges intézkedéseket legkésőbb a jogviszony megszűnése időpontjáig tegye meg.

 

 

Határidő:             értelemszerűen

Felelős:    Lehota Vilmos polgármester

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                         polgármester                                                 jegyző