Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. február 10-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. február 10-én megtartott nyilvános ülésén 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést  hozta:

 

12/2011. /II. 10./ számú határozat

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a köztisztviselői teljesítmény-követelményének alapját képező célok meghatározására irányuló javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.)       Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a polgármesteri hivatal köztisztviselői részére 2011. évre az egyéni teljesítménykövetelmények alapjaként az alábbi szervezeti célokat határozza meg:

1.1.       A Képviselő-testület és bizottságai üléseinek, döntéseinek előkészítésekor és végrehajtása során a hatékony, és eredményes, valamint jogszerű működés biztosítása, a képviselők és bizottsági tagok munkájának segítése.

1.2.       Az önkormányzat költségvetési rendeletének szakszerű végrehajtása takarékos gazdálkodással, az adózási és a számviteli szabályok betartásával.

1.3.       Az erőforrásokkal történő hatékony gazdálkodás, a lehetőségek kiaknázása a közfoglalkoztatásban.

1.4.       Az elektronikus kapcsolattartás növelése a Polgármesteri Hivatalnál

1.5.       A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény alapelveinek betartása, az ügyintézés során a határidők pontos betartása. A hatósági eljárások során fokozott figyelemmel kell lenni az ágazati jogszabályok folyamatos módosulására is.

1.6.       A 2011. évi népszámlálás előkészítése, valamint törvényes lebonyolítása.

1.7.       A közterületek tisztaságának elősegítése.

1.8.       A helyi rendeletek aktualizálása, felülvizsgálata.

 

2.)       A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a köztisztviselők 2010. évi egyéni teljesítmény-követelmények meghatározásáról gondoskodjon.

 

 

3.)       A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a jegyző 2011. évi egyéni teljesítmény-követelményét határozza meg, és arról a képviselő-testületet tájékoztassa.

           

                        Határidő: 2011. február 28.

                        Felelős:  Lehota Vilmos polgármester

                                     Kósa Erzsébet Anikó jegyző