Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2018. október 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 141/2018.  (X. 25.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a 77/2018. (V.24.) számú határozatával elfogadott gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátására vonatkozó értékelés kiegészítését és az alábbi döntést hozta:

 

1./      Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete – figyelemmel a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (Gyvt.) 96. § (6) bekezdésére – a 2017. évben végzett gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló, a Képviselő-testület által 77/2018. (V.24.) határozattal elfogadott tájékoztatót a Pest Megyei Kormányhivatal felhívására, - a gyámhatóságokról, valamint a gyermekvédelmi és gyámügyi eljárásról szóló 149/1997. (IX.10.) Korm. rendelet 10. számú mellékelte alapján a határozat melléklete szerinti dokumentummal egészíti ki.

 

2./        A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntéséről az illetékes felügyeleti szervet tájékoztassa.

 

Határidő: értelemszerűen

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

melléklet

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző