Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület a 2011. szeptember 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. szeptember 15-én megtartott nyilvános ülésén 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

 

144/2011. /IX. 15./ számú határozat

 

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Cucina Italiana Kft bérleti jogviszony létesítésére irányuló kérelmét és az alábbi határozatot hozta.

 

1.      A Képviselő-testület támogatja a Cucina Italiana Kft elképzeléseit, és az előzetesen, írásban jelzett kisebb belső átalakítások elvégzéséhez hozzájárul.

2.      A Képviselő-testület a Kft. által beterjesztett homlokzati módosításokat nem támogatja, azokból csupán a nyílászárók cseréjét és megszüntetését tartja indokoltnak a jogerős építési engedélyben szereplő homlokzati tervek stílusához illeszkedő nyílászáró beépítésével.

3.      A Képviselő-testület a 7-es hrsz-ú, Szemők Balázs tér 2. szám alatti ingatlan földszinti (összességében 85,2 m2) helyiségeinek bérbe adásáért a Cucina Italiana Kft által fizetendő bérleti díjat 40.000,- Ft/ hó összegben határozza meg, melyet a Képviselő-testület évente felülvizsgál.

4.      A Képviselő-testület a bérlő bérleti díj fizetési kötelezettségének kezdő időpontjaként az átalakítást követő nyitás napját, de legkésőbb 2012. január 1 napját határozza meg.

5.      A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a Szemők Balázs tér 2. szám alatti ingatlan földszinti helyiségeire vonatkozóan a Cucina Italiana Kft-vel a határozat 1-4. pontjainak megfelelően az önkormányzat nevében és képviseletében a bérleti szerződést 5 év időtartamra kösse meg.

6.      A Képviselő-testület az épület melletti közterület igénybevételére a hatályos szabályozás alkalmazását írja elő. A polgármester közterület használatot abban az esetben engedélyezhet a kialakításra kerülő Pizzéria működéséhez, amennyiben a vendéglátó egység a gyalogos forgalmat nem akadályozza.

7.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy döntéséről kérelmezőt tájékoztassa, egyúttal adja meg a lehetőséget kérelmező részére a testülettel történő egyeztetésre rendkívüli ülés keretében.

 

Határidő:        2011. szeptember 30.

Felelős:           Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző