Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület a 2011. szeptember 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, tartózkodás és ellenvélemény nélkül az alábbi döntést hozta:

 

 

146/2011. /IX.15./ számú határozat

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a SOM-KE Dental Kft-vel az önálló orvosi tevékenység végzésére érvényben lévő megbízási szerződés teljesülésének vizsgálatára vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta.

 

1.        A Képviselő-testület a SOM-KE Dental Kft-vel az önálló orvosi tevékenység végzésére érvényben lévő megbízási szerződést a szerződés 5.4 pontja alapján 2011. október 31. napjára felmondja, mivel a szerződés 4.3 pontja a Képviselő-testület 95/2011. (VI. 30.) számú határozatában foglalt felhívás ellenére sem teljesült.

2.        A Képviselő-testület felhívja a polgármestert, hogy a szerződést Gomba Község Önkormányzata nevében mondja fel.

3.        A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy Gomba Község Önkormányzata nevében előszerződést kössön Dr. Szabó Mártával a fogászati alapellátás 2011. november 1. napjától történő megszervezésére.

 

Határidő:        2011. szeptember 30.

Felelős:           Lehota Vilmos polgármester

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző