Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. május 22-én megtartott  rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 4 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodás mellett az alábbi döntést hozta:

 

     153/2013. (V. 22.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta Településüzemeltető, Településfejlesztő és Szociális Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság alapítására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozza:

 

1.    Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 126/2013. (IV. 11.) határozat 1. pontjában rögzített, kiszervezéssel érintett szakfeladatok felsorolását kiegészíti a 889928 számú, tanyagondnoki szolgálat elnevezésű szakfeladattal.

2.    A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy kérjen előzetes nyilatkozatot a felügyelő bizottság elnöki feladataira vonatkozóan Bóka Józseftől, a felügyelő bizottsági tagságra vonatkozóan Pete Leventénétől és Rikter Györgynétől.

3.    A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy Pintérné dr. Csermák Jolán könyvvizsgálótól kérjen szerződéstervezetet a könyvvizsgálói tevékenység 5 éves, határozott idejű ellátására vonatkozóan.

4.    A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a gazdasági társaság 2013. június 1-i alapítása érdekében szükséges intézkedéseket tegye meg, az alapítást a 2013. május 30-i ülésre terjessze elő.

 

Határidő:             2013. május 30.

Felelős:    Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző