Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2018. november 22-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 167/2018.  (XI. 22.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a megtárgyalta a 658/4 hrsz-ú önkormányzati ingatlan eladására vonatkozó javaslatot és – a Pénzügyi Bizottság javaslatának figyelembe vételével - az alábbi döntést hozta:

 

1.      A Képviselő-testület a Gomba Község Önkormányzatának tulajdonában lévő 658/4 hrsz-ú ingatlan eladási árát 4.000.000,- Ft, azaz négymillió forint összegben határozza meg, mely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

2.      A Képviselő-testület a 658/4 hrsz-ú ingatlant az 1. pontban rögzített eladási ár ellenében értékesíti Virág Péter ajánlattevő részére.

3.      A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről az ajánlattevőt értesítse.

4.      A Képviselő-testület – amennyiben Virág Péter ajánlattevő a határozat 1. pontjában megállapított eladási árat elfogadja – felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy a 658/4 hrsz-ú ingatlan értékesítésére vonatkozó adás-vételi szerződést az önkormányzat nevében és képviseletében eljárva – a vevő költségviselése mellett - aláírja.

 

Határidő: értelemszerűen

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző