Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2011. november 17-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. november 17-én megtartott nyilvános ülésén 5 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta:

 

179/2011. /XI. 17./ számú határozat

 

 

A Képviselő-testület megtárgyalta a 2011. évi költségvetésben kiemelt előirányzatként szereplő személyi juttatás és munkaadókat terhelő járulékok kötelezettséggel nem terhelt kiadási előirányzatainak (továbbiakban: bérmaradványnak) a felhasználására vonatkozó pénzügyi bizottsági javaslatot, és az alábbi határozatot hozta.

 

1.      A Képviselő-testület jóváhagyva a Pénzügyi Bizottság javaslatát, hozzájárul a bérmaradványnak – az önkormányzat dolgozói részére - 2011. évben, jutalomként történő felhasználásához.

2.      A Képviselő-testület Pénzügyi Bizottság javaslata alapján egyetért a jutalmazásra kidolgozott elvekkel, s felkéri a polgármestert, hogy azokról a rendelkezésre álló jutalomkeret közlésével egyidőben tájékoztassa a munkáltatói jogkör gyakorlóit.

3.      A Képviselő-testület - a polgármesteri tisztség ellátásának egyes kérdéseiről és az önkormányzati képviselők tiszteletdíjáról szóló 1994. évi LXIV. törvény 4/A. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazással élve, a Pénzügyi Bizottságnak az önkormányzat és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 16/2007. (XI.27.) sz. önkormányzati rendelet 2. sz. mellékeltének megfelelő javaslata alapján - Lehota Vilmos polgármestert a 2011. évben végzett lelkiismeretes munkájának elismeréseként egy havi bruttó illetménye 110 %-ának megfelelő összegű jutalomban részesíti.

 

Határidő: értelemszerű

Felelős: Lehota Vilmos Polgármester

             a 3.) pont vonatkozásában Szegedi Csaba a Pénzügyi Bizottság elnöke

 

 

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző