Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2018. december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 188/2018.  (XII. 13.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a megtárgyalta a 658/5 hrsz-ú önkormányzati ingatlan megvásárlására vonatkozó vételi ajánlatot és – a Pénzügyi Bizottság tagjainak elhangzott véleménye alapján - az alábbi döntést hozta:

 

1.      A Képviselő-testület a Gomba Község Önkormányzatának tulajdonában lévő 658/5 hrsz-ú ingatlan eladási árát 4.000.000,- Ft, azaz négymillió forint összegben határozza meg, mely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

2.      A Képviselő-testület a 658/5 hrsz-ú ingatlant az 1. pontban rögzített eladási ár ellenében értékesíti Bürgés Tamás ajánlattevő részére.

3.      A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről az ajánlattevőt értesítse.

4.      A Képviselő-testület – amennyiben Bürgés Tamás ajánlattevő a határozat 1. pontjában megállapított eladási árat elfogadja – felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy a 658/5 hrsz-ú ingatlan értékesítésére vonatkozó adás-vételi szerződést az önkormányzat nevében és képviseletében eljárva – a vevő költségviselése mellett - aláírja.

 

Határidő: értelemszerűen

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző