Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2017. december 14-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 189/2017. (XII. 14.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a gombai belterületi 658/4 hrsz-ú ingatlan vételére vonatkozó vételi ajánlatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.         Gomba Község Önkormányzat Képviselő-testülete a gombai belterületi 658/4 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó 3 millió forintos vételi ajánlatot nem fogta el.

 

2.         Gomba Község Önkormányzat Képviselő-testülete a gombai belterületi 658/4 hrsz-ú ingatlanra vonatkozóan lehetőséget biztosít Bodor Tibor ajánlattevőnek, hogy az ingatlant 3,5 millió forint áron megvásárolja.

 

3.         A képviselő-testület felkéri a vételi ajánlatot tevő Bodor Tibort, hogy jelen határozat kézhezvételét követő 15 napon belül nyilatkozzon, hogy elfogadja-e az önkormányzat által meghatározott vételárat.

 

4.         A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a döntésről Bodor Tibor vételi ajánlatot tevőt értesítse és az árajánlat elfogadása esetén az adásvételi szerződést megkösse.

 

 

Határidő:    azonnal

Felelős:       Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző