Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. január 24-én megtartott

nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül 1 tartózkodás mellett az alábbi döntést hozta:

 

 

18/2013. (I. 24.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a 2013. évi költségvetést megalapozó javaslatra vonatkozó előterjesztést és az alábbi határozatot hozta:

1.      A Képviselő-testület a 889 928 számú, tanyagondnoki szolgálat elnevezésű szakfeladaton történő személyi juttatás és munkaadókat terhelő járulékok kiemelt előirányzat tervezését a 2012. december - 2013. november havi illetményekre kiterjedően 1 fő teljes munkaidős tanyagondnok figyelembe vételével veszi tudomásul.

2.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az önkormányzat 2013. évi költségvetésének előkészítése során az önkormányzat 889928 számú szakfeladat engedélyezett nyitó létszám 1 fővel történő tervezéséről gondoskodjon. A szakfeladat éves átlagos statisztikai állományi létszáma ne haladja meg az 1 főt.

3.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az önkormányzat 2013. évi költségvetésének előkészítése során a határozat 1.-2. pontjainak érvényesüléséről gondoskodjon.

 

Határidő:  2013. február 14.

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző