Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. június 11-én megtartott  rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, ellenszavazat és  tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 

     190/2013. (VI. 11.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta az Euróapi Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 35/2013. (V. 22.) VM rendelet alapján a Kenyeres-kertben lévő sportöltöző létesítése érdekében benyújtandó pályázatra vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázat benyújtását határozza el a 35/2013. (V. 22.) VM rendelet alapján 8.000.000 Ft támogatási igény meghatározásával a Kenyeres-kertben - a gombai 715/1 hrsz-ú ingatlanon  - lévő sportöltöző építése céljával.

2.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy Gomba Község Önkormányzata nevében nyilatkozzon, hogy a településen sportöltöző létesítésére egy fejlesztés valósul meg.

3.      A Képviselő-testület a sportöltöző használatára együttműködési megállapodás megkötésére hatalmazza fel a polgármestert a Fáy András Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolával.

4.      A Képviselő-testület az 1. pontban meghatározott pályázati cél megvalósítása érdekében az általános tartalék terhére a 27 %-os ÁFA mértékének megfelelő saját forrást 2.160.000 ,- Ft összeggel biztosítja.

 

Határidő: 2013. június 17.

Felelős:    Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző