Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. november 24-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 196/2016. (XI. 24.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Baráth Temetkezés Kft. adatszolgáltatására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy írásban keresse meg a gombai köztemetők üzemeltetőjét – a Baráth Temetkezés Kft. ügyvezetőjét – és kérjen adatszolgáltatást a gombai temetőben ténylegesen végzett sírkő-felújítási és sírkőállítási tevékenységekről, tekintettel arra, hogy ezen tevékenységek után Gomba Község Önkormányzata – a hatályos Kegyeleti Közszolgáltatási Szerződés III/13-25. pontja alapján – meghatározott díjra jogosult, és valószínűsíthető, hogy - az üzemeltető által beszedett és átutalt temetőfenntartási-hozzájáruláson túl - több temetési hely építése és felújítása történt a tárgy évben, mint amit a befizetés tükröz.

 

2.       A képviselő-testület felkéri a polgármestert hogy írásban hívja fel az üzemeltető figyelmét a Kegyeleti Közszolgáltatási Szerződés III/13-25. pontjaiban meghatározottak betartására.

 

 

Határidő: értelemszerűen

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző