Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. február 10-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. február 10-én megtartott nyilvános ülésén 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést  hozta:

19/2011. /II. 10./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Fáy András Református Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben étkezést igénybevevő tanulók étkezési térítési díjának megállapítása során jelentkező rezsiköltség átvállalására irányuló javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.)       A Képviselő-testület a Polgármesteri Hivatal Főzőkonyhája által a Fáy András Református Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanulói részére biztosított gyermekélelmezés oktatási intézmény által megtérített térítési díjai során a térítési díjba rezsi költséget nem épített be.

2.)       A Képviselő-testület a 1.) pontban rögzített gyermekétkeztetés során keletkező rezsiköltséget a közoktatási intézménytől átvállalja.

3.)       A Képviselő-testület megállapítja, hogy az önkormányzat és a Gombai Református Egyházközség között 2007. július 3-án kötött megállapodás felülvizsgálatának kezdeményezéséhez kapcsolódva indokolt a II. rész 10. pontjának módosítása is. 

4.)       A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről a oktatási intézmény fenntartóját, a Gombai Református Egyházközséget tájékoztassa.

 

                        Határidő: 2011. február 28.

                        Felelős:  Lehota Vilmos polgármester

                                     Kósa Erzsébet Anikó jegyző          

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                          polgármester                                                    jegyző