Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. június 27-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 

                                                                                                                          201/2013. (VI. 27.) Képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta az étkezési térítési díjak felülvizsgálatára vonatkozó előterjesztést és az alábbi határozatot hozta.

 

1.      A Képviselő-testület a Fáy András Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói részére a GTÜ Közhasznú Nonprofit Kft által szolgáltatásként biztosított étkeztetésre tekintettel az iskolás gyermekek étkezési térítési díjának megállapítása során az oktatási intézmény felé nem érvényesíti az 1 adag tízóraira jutó 78,- Ft, az 1 adag ebédre jutó 191,- Ft és az 1 adag uzsonnára jutó 51,- Ft nyersanyagnormán felüli önköltséget.

2.      A Képviselő-testület a gyermekétkeztetés során a 1. pontban rögzítettek alapján számított önköltséget a közoktatási intézménytől átvállalja és felhatalmazza a polgármestert, hogy az iskolás gyermekek étkeztetésére tekintettel az 1. pontban meghatározott önköltség alapján számított szolgáltatási díjat a GTÜ Közhasznú Nonprofit Kft által benyújtott számla alapján kiegyenlítse.

3.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy döntéséről a oktatási intézmény igazgatóját, valamint fenntartóját, a Gombai Református Egyházközséget tájékoztassa.

 

                        Határidő: 2013. július 31.

                        Felelős:  Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző