Vissza

 

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2011. december 15-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. december 15-én megtartott nyilvános ülésén 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

 

203/2011. /XII. 15./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta „A lakosság egészséges ivóvízzel történő ellátása – Ivóvízminőség javítás Gomba és Bénye településeken” megnevezésű, KEOP-7.1.0/11-2011-0015 azonosító számú projekthez kapcsolódó tervezési feladatok elvégzése (1. rész), valamint a szükséges tanulmányok és vizsgálatok elkészítése (2. rész)” tárgyú, közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület a közbeszerzési eljárásban a Schlick Mérnökiroda Kft. ajánlatát mind a közbeszerzés I., mind a II. része tekintetében a Kbt.88.§ (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelennek nyilvánítja.

2.      A Képviselő-testület a közbeszerzési eljárásban a Katona Mérnöki Szolgáltató Kft ajánlatát mind a közbeszerzés I., mind a II. része tekintetében a Kbt.88.§ (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelennek nyilvánítja.

3.      A Képviselő-testület a közbeszerzési eljárásban a Biogeist Aqua Kft ajánlatát mind a közbeszerzés I., mind a II. része vonatkozásában érvényesnek nyilvánítja.

4.      A Képviselő-testület a közbeszerzési eljárást mind a közbeszerzés I., mind a közbeszerzés II. része vonatkozásban eredményesnek nyilvánítja.

5.      A Képviselő-testület mind a közbeszerzés I., mind a közbeszerzés II. része vonatkozásban a Biogeist Aqua Kft.-t nyilvánítja a közbeszerzési eljárás nyertesének.  

6.      A Képviselő-testület felhívja a polgármestert, hogy az eredmény megállapítása alapján a szükséges intézkedéseket tegye meg.

 

Határidő:           értelemszerűen

Felelős:              Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző