Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. február 10-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. február 10-én megtartott nyilvános ülésén 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést  hozta:

 

22/2011. /II. 10./ számú határozat

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a gombai 780 hrsz-ú ingatlan cseréjére vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

 

1.                  A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy tegyen ajánlatot az önkormányzat nevében a 715/1 hrsz-ú és a 746 hrsz-ú ingatlan tulajdonosainak oly formában, hogy az önkormányzat a 780 hrsz-ú ingatlan tulajdonjogát csereként ajánlja fel a 715/1 hrsz-ú és a 746 hrsz-ú ingatlanok tulajdonjogáért.

2.                  A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az ajánlattétel során az önkormányzat nevében vállalja a szükséges ügyvédi költségek és földhivatali eljárási díjak fedezetét, az elcserélt ingatlanok egyenértékűek, értékkülönbözet térítése nem történik.

3.                  A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a jelenleg jelzálogjoggal terhelt 780 hrsz-ú ingatlan tehermentesítése érdekében a szükséges intézkedéseket a Dél-Pest Megyei Takarékszövetkezetnél kezdeményezze.

4.                  A Képviselő-testület a határozat 2. pontjában meghatározott költségek fedezetét az általános tartalék terhére biztosítja.

 

Határidő: 2011. március 31.

Felelős:     Lehota Vilmos polgármester

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                          polgármester                                                    jegyző