Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. szeptember 12-én megtartott  nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 

246/2013. (IX. 12.) Képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a hulladékkezelésre vonatkozó szabályozók módosulásáról, a hulladékkezelési közszolgáltatási szerződés felmondásáról, valamint a közszolgáltató szerződésmódosításra irányuló kérelemről szóló tájékoztatót és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a Ledniczki Tiborral kötött hulladék-gyűjtésre, -szállításra és díjbeszedésre vonatkozó közszolgáltatási szerződést 2013. december 31. napjával, közös megegyezéssel megszüntesse.

2.        A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az önkormányzat hulladékgazdálkodási feladatellátási kötelezettségének teljesítése érdekében a soron következő ülésre készítse elő a szükséges közbeszerzési eljárás megindítását, hogy a település kommunális hulladékának elszállítása 2014. január 1. napját követően is zavartalanul megvalósulhasson.

 

Határidő: az 1. pont tekintetében 2013. szeptember 30.

    a   2. pont tekintetében értelemszerűen

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

                        Lehota Vilmos sk.                              Kósa Erzsébet Anikó sk.

                        polgármester                                                  jegyző