Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott  nyilvános rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 

262/2013. (X. 10.) Képviselő-testületi határozat

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a helyi önkormányzatok szociális célú tűzifa vásárlásához kapcsolódó kiegészítő támogatására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szociális célú tűzifa vásárláshoz kapcsolódó pályázat benyújtására – 70 fő lakásfenntartási támogatásban részesülő ellátott alapján – 140 erdei m3 kemény lombos fa vonatkozásában.

 

2.      A Képviselő-testület tudomásul veszi, és elfogadja, hogy a vonatkozó rendeletben foglaltak alapján a támogatás mértéke kemény lombos fa estén 12.000,- Ft/ erdei m3+ ÁFA, melyhez az önkormányzat köteles 2.000,- Ft erdei m3 + ÁFA önrészt vállalni.

 

3.      A Képviselő-testület az önrészt az 1. és 2. pontban foglaltak alapján 280.000,- Ft+ ÁFA, összesen 355.600,- Ft összegben a költségvetés általános tartaléka terhére biztosítja.

 

Határidő: 2013. október 15.

Felelős:    Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

                        Lehota Vilmos sk.                              Kósa Erzsébet Anikó sk.

                        polgármester                                                  jegyző