Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. október 24-én megtartott  nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 269/2013. (X. 24.) Képviselő-testületi határozat

 

              Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta KEOP 7.1.0/11-2011-0015. azonosítási számú ivóvízminőség projekt megvalósításához szükséges kisajátítási eljárás megindítása a gombai 606/2 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó határozati javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a gombai 606/2 hrsz-ú ingatlanra vonatkozóan a – KEOP 7.1.0./11-2011-0014. azonosító számú pályázathoz szükséges vízmű építéshez kapcsolódóan – a kisajátítási eljáráshoz szükséges – a tulajdonosoknak címzett – vételi szándéknyilatkozatot – 700.000 Ft-os vételáron - megküldje.

 

2.      A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a gombai 606/2 hrsz-ú ingatlan ½-ed tulajdoni illetőségére vonatkozó kitűzendő árverésen – legfeljebb az „Ingatlan végrehajtás esetén az ingatlan becsértékének közlése a felekkel és érdekeltekkel” okiratban meghatározott 2.156.500,- Ft értékben licitáljon a tulajdonjog megszerzése érdekében. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert továbbá arra, hogy – az ingatlan árverésen történő megszerzése esetén – a megosztás érdekében a telekalakítási eljárást megindítsa az ½-ed tulajdoni illetőség önálló helyrajzi számra történő kialakítása végett.

 

3.      A Képviselő-testület a 2. pontban foglalt ingatlan árverési árát, valamint a telekalakítás költségét a költségvetés általános tartaléka terhére biztosítja.

 

Határidő: értelemszerűen

Felelős:    Lehota Vilmos polgármester

 

                        Lehota Vilmos sk.                              Kósa Erzsébet Anikó sk.

                        polgármester                                                  jegyző