Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. február 10-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. február 10-én megtartott nyilvános ülésén 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést  hozta:

 

26/2011. /II. 10./ számú határozat

 

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta az önkormányzati ingatlanok értékesítésének lehetőségeit, és az alábbi határozatot hozta.

 

1.      A képviselő-testület a Jókai u. 8. szám alatti 593/1 hrszú, a Jókai u. 21. sz. alatti 313/1 hrsz-ú és a Bercsényi u. 32. szám alatti 666 hrsz-ú ingatlanok értékesítését határozza el.

2.      A Képviselő-testület a közművesítésre váró önkormányzati tulajdonú Liliom utcai 2 db, valamint Bercsényi utcai 9 db építési telkek értékesítéséről döntött. Az építési telkek adás-vételére közművesített telekként kell, hogy sor kerüljön.  

3.      A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az 1. pontban meghatározott ingatlanok eladására vonatkozó, a határozat 1-3. sz. mellékletei szerint jóváhagyott hirdetmények kifüggesztéséről, valamint a 2. pontban meghatározott ingatlanok eladására vonatkozó hirdetmények közzétételéről a Községháza hirdetőtábláján, a helyi újságban és a községi honlapon gondoskodjon.

4.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a hirdetmények tartalmának közzétételéről a Régió elnevezésű területi havilap márciusi számában is gondoskodjon. A hirdetés díját a képviselő-testület az általános tartalék terhére biztosítja.

 

 

Határidő:        2011. február 18.

Felelős:           Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                          polgármester                                                    jegyző