Vissza

 

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. november 21-én megtartott  nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 

286/2013. (XI. 21.) Képviselő-testületi határozat

 

A Képviselő-testület megtárgyalta a 2013. évi költségvetésben kiemelt előirányzatként szereplő személyi juttatás és munkaadókat terhelő járulékok kötelezettséggel nem terhelt kiadási előirányzatainak (továbbiakban: bérmaradványnak) a felhasználására, valamint az előirányzat átcsoportosításra vonatkozó javaslatot, és az alábbi határozatot hozta.

1.      A Képviselő-testület hozzájárul az összességében 4.000 eFt összegű bérmaradványnak az önkormányzattal és költségvetési szerveivel jogviszonyban álló dolgozók részére jutalom jogcímen történő kifizetéséhez.

2.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a költségvetési szervek közötti előirányzatok szükséges átcsoportosításáról a soron következő költségvetési rendelet módosításakor gondoskodjon.

3.      A Képviselő-testület munkáltatói jogkörében eljárva Lehota Vilmos polgármestert a 2013. évben végzett lelkiismeretes munkájának elismeréseként egy havi bruttó illetménye 120 %-ának megfelelő összegű jutalomban részesíti.

4.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, valamint a polgármesteri jutalom tekintetében a Pénzügyi Bizottság elnökét, hogy a jutalmazás érdekében szükséges intézkedéseket tegyék meg.

 

Határidő: 2013. december 31.

Felelős:     Lehota Vilmos polgármester,

Szegedi Csaba a Pénzügyi Bizottság elnöke

 

 

 

 

 

                        Lehota Vilmos sk.                              Kósa Erzsébet Anikó sk.

                        polgármester                                                  jegyző