Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. január 24-én megtartott

nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett az alábbi döntést hozta:

 

29/2013. (I. 24.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér működési formájára vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér 2013. évi működését 2013. április 1-i hatállyal önállóan működő intézmény létrehozásával tervezi. A leendő intézmény törzskönyvi nyilvántartásba vétele érdekében az IKSZT címbirtokosi okiratában rögzített feladatok ellátása, az intézményalapítás koordinálása érdekében - a személyi kérdésekben hozott döntések alapján - intézményvezetői megbízást ad.

2.      A Képviselő-testület az IKSZT címbirtokosi okiratban foglalt szociális koordinátori és ifjúsági koordinátori feladatok ellátásához a 910 502 számú szakfeladaton 2 fő részmunkaidős közalkalmazotti álláshelyet biztosít. A szociális koordinátori munkaköri feladatok ellátását - 2013. február 15-től április 30-ig, határozott idejű, heti 20 órás, részmunkaidős közalkalmazotti jogviszony keretében, az ifjúsági koordinátori munkaköri feladatok ellátását - 2013. március 1-től április 30-ig, határozott idejű, heti 25 órás, részmunkaidős közalkalmazotti jogviszony keretében történő kinevezéssel biztosítja. A két munkakör május 1-től történő betöltése érdekében az irányadó jogszabályok és határidők betartásával pályázati felhívást tesz közzé a 2013. évi költségvetés elfogadását követően.

3.      A Képviselő-testület a könyvtári feladatellátás személyi feltételeit az önállóan működő intézmény alapításáig a 910 123 számú szakfeladaton 1 fő részmunkaidős közalkalmazott foglalkoztatásával biztosítja úgy, hogy a közalkalmazott heti munkavégzési kötelezettsége 2013. február 28-ig továbbra is heti 8 óra, március 1-től április 30-ig heti 15 óra.

4.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a 2. pontban meghatározott munkakörök betöltése érdekében személyi javaslatokat dolgozza ki és terjessze a Képviselő-testület elé.

 

Határidő:        értelemszerűen

Felelős:           Lehota Vilmos polgármester

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző