Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. február 24-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. február 24-én megtartott rendkívüli ülésén 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést  hozta:

 

31/2011. /II. 24./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete - a helyszíni szemlét követően - megtárgyalta a Szőke Ferenc utca 41. sz. alatti 6 lakásos ingatlan/ingatlanrész vásárlására vonatkozó szóbeli előterjesztést és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a Szőke Ferenc utca 41. szám alatti, 756 hrsz-ú, 3280 m2 területű ingatlanon lévő 6 lakás vásárlására vonatkozó tárgyalásokat folytasson le az ingatlan tulajdonosával.

2.      A Képviselő-testület felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy az ingatlantulajdonossal folytatott egyeztetésbe vonja be a beruházást hitelező, és az ingatlanok tulajdoni lapján jelzálogjoggal rendelkező pénzintézettel

3.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a felhatalmazás alapján lefolytatott tárgyalásokról a 2011. április 14-i ülésen nyújtson tájékoztatást.

 

Határidő: értelemszerűen

Felelős:  Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                          polgármester                                                    jegyző