Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. február 24-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. február 24-én megtartott rendkívüli ülésén 6 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodással az alábbi döntést  hozta:

 

32/2011. /II. 24./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta Javaslat 2011. évi községi rendezvények szervezésére vonatkozó pályázatok elbírásálására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1./  A Képviselő-testület a 2011. évi községi rendezvények szervezésére vonatkozó pályázati felhívások alapján az Idegenforgalmi attrakció lebonyolítására kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánítja.

 

2./  A Képviselő-testület a 2011. évi községi rendezvények szervezésére vonatkozó pályázati felhívások alapján a Gombai falunap lebonyolítására kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánítja.

 

3./  A Képviselő-testület a 2011. évi községi rendezvények szervezése keretében a Gombai falunap lebonyolítására kiírandó újabb pályázati felhívás szövegezését a határozat 1. sz. mellékletében foglaltaknak megfelelően jóváhagyja.

 

4./ A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a pályázati felhívás közzétételéről az önkormányzat honlapján és a helyi nyomtatott sajtó útján gondoskodjon.

 

5./  A képviselő-testület a Szüreti mulatságok rendezvénysorozat lebonyolítására kiírt pályázatot eredményesnek nyilvánítja, a pályázati kiírásban szereplő szempontok figyelembevételével megállapítja továbbá, hogy pályázat nyertese a Gombai Rozmaring Hagyományőrző Egyesület.

 

6./ A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a nyertes pályázóval a támogatási szerződés megkötése iránt intézkedjen.

 

 

Határidő:   2011. március 24.                                   

Felelős:      polgármester

                  jegyző

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                          polgármester                                                    jegyző