Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. január 24-én megtartott

nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 

34/2013. (I. 24.) képviselő-testületi határozat

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Gombai Polgárőr Egyesület által benyújtott tájékoztatót és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület köszönetét fejezi ki a Gombai Polgárőr Egyesületnek a település közbiztonsága érdekében kifejtett tevékenységéért és támogatja az előterjesztett akciótervben foglaltak megvalósításában.

2.      A Képviselő-testület a 900.000,- Ft felhalmozási célú támogatás elszámolását áttekintve azt 849.600,- Ft összegben elfogadta és a támogatásból fel nem használt 50.400,- Ft visszafizetésétől eltekint azzal, hogy azt - a támogatási szerződés módosításával - működési célú támogatás jogcímen biztosítja az Egyesület részére.

3.      A Képviselő-testület a Gombai Polgárőr Egyesület részére - a benyújtott akciótervben részletezett feladatok végrehajtása érdekében - az önkormányzat 2013. évi költségvetésében 300.000,- Ft működés célú támogatást biztosít.

4.      A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy a 3. pontban meghatározott támogatást az önkormányzat költségvetésének eredeti előirányzataként tervezze be.

5.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy döntéséről a Gombai Polgárőr Egyesületet tájékoztassa.

 

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

Határidő: 2013. február 15.

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző