Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2018. március 22-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 34/2018.  (III. 22.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a gombai belterületi 95 hrsz-ú ingatlan megvásárlására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.)      Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete kifejezi azon szándékát, hogy a gombai belterületi 95 hrsz-ú, 590 m2 területű, valósságban a Dankó István utca 12. szám alatti, kivett művelési ágú, beépítetlen terület megnevezésű ingatlant 118.000,- Ft-os vételáron meg kívánja vásárolni Juricza Károlytól és Juricza Györgytől.

2.)      A képviselő-testület az ingatlan vételárát, az ügyvédi munkadíjat valamint a földhivatali igazgatási szolgáltatási díjat a költségvetés céltartaléka terhére biztosítja.

3.)      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy döntéséről a 95 hrsz-ú ingatlan tulajdonosait értesítse és kezdeményezze az adásvételi szerződés megkötését.

4.)      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a 95 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó adásvételi szerződés Gomba Község Önkormányzata képviseletében aláírja.

 

Határidő: értelemszerűen

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző