Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2018. március 22-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 4 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül és 1 tartózkodással az alábbi döntést hozta:

37/2018.  (III. 22.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a Gomba, Jókai u. 8. szám alatti önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanra érkezett vételi ajánlatról szóló tájékoztatót és a határozati javaslatra vonatkozó előterjesztői módosító indítvány az alábbiak szerint fogadta el:

 

1.      A Képviselő-testület egyetértett azzal, hogy az előterjesztés mellett megfogalmazott határozati javaslatban lévő március 31-ei dátum április 4. napjára kerüljön megváltoztatásra, továbbá

2.    A Képviselő-testület – a hátralék összegének megfizetése esetén - legkorábban április 5-én ad felhatalmazás az adásvételi szerződés megkötésére.

3.    A Képviselő-testület egyetértett azzal, hogy az előterjesztés mellett megfogalmazott határozati javaslat kerüljön kiegészítésre azzal, hogy amennyiben április 4-ig nem kerül a bérleti díj hátralék kiegyenlítésre, akkor 15 napos fizetési határidő kitűzésével a polgármester felszólíthassa a bérlőt a bérleti díj hátralék megfizetésére, továbbá amennyiben a teljesítési határidő eredménytelenül telik el, úgy a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek betartásával a bérleti szerződést az önkormányzat nevében felmondhassa.

 

Határidő: azonnali

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző