Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. március 24-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. március 24-én megtartott rendkívüli ülésén 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést  hozta:

40/2011. /III. 24./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Kenyeres-kertben lévő labdarugó pálya fejlesztésére és eszközbeszerzésére lehetőséget biztosító -  Belügyminisztérium által kiírt - pályázati felhívásról szóló tájékoztatót és az alábbi határozatot hozta:

 

1.    Gomba Község Önkormányzata pályázatot nyújt be a 7/2011. (III.9.) BM. rendelet 1. § (1) bekezdés b) pontjában meghatározott iskolai és utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztésének támogatására.

2.    A képviselő-testület a pályázati cél megvalósításához 20 %-os mértékű, maximum 2.160.000,- Ft-os összeggel meghatározott önerőt biztosít az általános tartalék terhére.

3.    Az önkormányzat sporttal kapcsolatos feladatait és kötelezettségeit a sportfejlesztési koncepció rögzíti, az éves költségvetésből sportra fordítandó összeg a pályázat önerejével együttesen 2.532 e Ft.

4.    A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a pályázat határidőben történő benyújtásáról gondoskodjon.

 

Határidő:      értelemszerűen

Felelős:         Lehota Vilmos polgármester

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                          polgármester                                                    jegyző