Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. március 24-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. március 24-én megtartott rendkívüli ülésén 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést  hozta:

41/2011. /III. 24./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. március 24-ei rendkívüli ülésén megtárgyalta a rendezvényház járdaépítési és előkert kialakítási költségeinek fedezet biztosítására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.)   A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a Rendezvényház járda- és teraszburkolatához szükséges 275 m2 térkövet, 180 fm szegélykövet és a lerakáshoz szükséges egyéb építőanyagokat megrendelje.

2.)   A Képviselő-testület felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy a Rendezvényház előkertjének kialakítása érdekében szükséges földmunkát a Lacko-Team Kft-től megrendelje.

3.)   A képviselő-testület az 1-2) pontokban jóváhagyott megrendelések költségvetési fedezetét az általános tartalék terhére 1.200.000,- Ft összegben biztosítja.

4.)   A Képviselő-testület felhívja a polgármestert, hogy a szükséges előirányzatok módosításáról a soron következő költségvetési rendelet módosításának előterjesztésekor gondoskodjon.

 

Határidő:      értelemszerűen

Felelős:         Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                          polgármester                                                    jegyző