Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. március 24-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. március 24-én megtartott rendkívüli ülésén 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést  hozta:

44/2011. /III. 24./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. március 24-ei rendkívüli ülésén megtárgyalta a SOM-KE Dental Kft által a fogorvosi praxis helyettesítésére vonatkozóan benyújtott beadványt és az alábbi határozatot hozta:

 

1.)   A Képviselő-testület a SOM-KE Dental Kft képviselőjének, Dr. Somogyi Rozáliának a helyettes fogorvos utazási költségtérítésére, vagy lakhatási lehetőségének megoldására, illetve a rendelő-fenntartási díj mérséklésére vonatkozó kérelmét - az önkormányzat és a kérelmező között 2008. július 1-én létrejött, önálló orvosi tevékenység végzésére vonatkozó megbízási szerződés 4.3 pontja alapján - nem tartotta teljesíthetőnek.

2.)   A Képviselő-testület felhívta a polgármestert, hogy a soron következő ülésen tűzze napirendre az önálló orvosi tevékenység végzésére érvényben lévő megbízási szerződés teljesülésének vizsgálatát oly formában, hogy az egészségügyi szolgáltató képviselőjét a napirend tárgyalására hívja meg. 

 

Határidő:      értelemszerűen

Felelős:         Lehota Vilmos polgármester

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                          polgármester                                                    jegyző