Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. február 10-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. február 10-én megtartott nyilvános ülésén 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

 

4/2011. /II. 10./ számú határozat

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Polgármesteri Hivatallal közszolgálati jogviszonyban állók béren kívüli juttatási rendszerének szabályozására vonatkozó előterjesztést és az alábbi határozatot hozta.

 

 

  1. A képviselő-testület tudomásul veszi Gomba Község Polgármesteri Hivatalának Egységes Közszolgálati Szabályzatának módosítását, s a módosítással egységes szerkezetbe foglalt szabályzatot, továbbá az Egységes Közszolgálati Szabályzat függelékeként a 2011. évre érvényes „Gomba Község Polgármesteri Hivatala közszolgálati dolgozóinak béren kívüli juttatási rendszeréről szóló Cafetéria Szabályzat”-át.

 

  1. A Képviselő-testület felkéri a munkáltatói jogkört gyakorló vezetőket, hogy a határozatban foglaltakról a munkavállalókat tájékoztassák, és gondoskodjanak a dolgozók által 2011. február 28-ig tett nyilatkozat alapján a választott béren kívüli juttatások tárgy évi biztosításáról.

 

Határidő: értelemszerűen

Felelős:     Lehota Vilmos polgármester

Kósa Erzsébet Anikó jegyző

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                          polgármester                                                    jegyző