Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. március 31-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

 Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

61/2016. (III. 31.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a Budapest Környéki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 8.K.27213/2016/2. számú végzésében foglalt nyilatkozattételi felhívást és az alábbi határozatot hozta:

1.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a Szauter Zsuzsanna felperesnek Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testülete alperes ellen közigazgatási határozat felülvizsgálata iránt indult perében a bíróság felhívására – a polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény 330. § (2) bekezdése alapján – nyilatkozatot küldjön meg a Budapest Környéki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság részére, melyben alperes képviseletében kérje a kereset elutasítását.

2.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy nyilatkozatához csatolja az illetékes bíróság részére a 60/2016. (III. 31.) képviselő-testületi határozatot is, mellyel a döntéshozó – a Csonka Jenő és Szauter Zsuzsanna gombai lakosok, valamint Vereszki István monori lakos által benyújtott kifogások alapján a helyi földbizottsági feladatkörben eljáró szerv állásfoglalásának megváltoztatását tartalmazó 190/2015. (XI. 15.) képviselő-testületi határozatát, valamint az azt kiegészítő 215/2015. (IX. 23.) képviselő-testületi határozatát – a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény (a továbbiakban: Ket.)  81/B. § (1) bekezdése alapján –alakszerű határozatban rögzített indoklással egészítette ki, és a hiányos döntések bevonása mellett az eredeti döntést és a kiegészítő döntést egységes szerkezetbe foglalta.

 

Határidő: 2016. április 9.

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

  

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző