Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. április 15-én megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

64/2016. (IV. 15.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta az M4 gyorsforgalmi út M0-Cegléd közötti szakaszának kivitelezéséhez kapcsolódó   településrendezési eszközeinek rendkívüli eljárás keretében történő módosítására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.)    Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a NIF Zrt. kezdeményezésére és költségviselése mellett - a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközök, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 32. § (1) bekezdés c) pontja szerinti - tárgyalásos eljárást indít Gomba község szabályozási terve, településszerkezeti terve és helyi építési szabályzata módosítására.

 

2.)    A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy határozat melléklete szerinti szerződés tervezet megküldésével az 1. pont szerinti módosításhoz szükséges tervezésre kérjen árajánlatot

 

a.       az A.D.U. Építész Iroda Kft.-től (1111 Budapest, Kruspér utca 1/C.)

b.      az Archi-Profil Bt.-től (1191 Budapest, Lehel u. 23.)

c.       és a Fiala és Fia Mérnöki Tanácsadó Bt.-től (1031 Budapest, Városfal köz 5.)

 

3.)    A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a 2. pont alapján beérkezett ajánlatok közül a legkedvezőbb ajánlatot adójával, valamint a kezdeményező és költségviselő NIF Zrt.-vel a tervezési szerződést az önkormányzat nevében és képviseletében eljárva megkösse.

  

Határidő: értelemszerűen

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

  

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző