Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. április 14-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. április 14-én megtartott nyilvános ülésén 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

68/2011. /IV. 14./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta az nyomtatott sajtótermék alapítására és kiadására vonatkozó javaslatot, és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület Kenyeres-kerti Krónikás címmel időszakosan (2 havonta) megjelenő nyomtatott sajtóterméket kíván alapítani és kiadni. A sajtótermék minimális nyomdai paraméterei: A/5 méret, 80 grammos újságnyomó, hajtogatott 8 oldal, a település valamennyi háztartásába postaládás terjesztéssel eljuttatva, ingyenes megjelenéssel.

2.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a sajtóterméknek a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény 46. §-ában foglaltak alapján a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala által vezetett nyilvántartásba vétele iránti eljárás megindítására intézkedjék.

3.      A sajtótermék nyomdai előállítására vonatkozóan a Képviselő-testület Bodon Attila egyéni vállalkozó árajánlatát fogadja el.

4.      A Képviselő-testület a sajtótermék nyomdai előállításának 250.800,- Ft + ÁFA költségét az általános tartalék terhére biztosítja.

5.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a nyomdai előállításra vonatkozó vállalkozási szerződés megkötése iránt intézkedjék.

 

Határidő: értelemszerűen

Felelős:  Lehota Vilmos polgármester

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                          polgármester                                                    jegyző