Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2018. május 24-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 74/2018.  (V. 24.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a GTÜ Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, felügyelő bizottságának és könyvvizsgálójának megválasztására vonatkozó javaslatot és a Felügyelő bizottság tagjainak megválasztására vonatkozóan az alábbi határozatot hozta:

 

1.         A Képviselő-testület a GTÜ Közhasznú Nonprofit Kft. alapító okirata VII. rész 2. pontja alapján a gazdasági társaság Felügyelő bizottságának tagjaiként – az alapító okirat VII. rész 5. pontjában szereplő adatok változtatása nélkül elnökként Bóka Józsefet (személyes adatai), tagjaiként Pete Leventénét (személyes adatai) és Rikter Györgynét (személyes adatai) választja meg ötéves időtartamra 2018. június 1-től 2023. május 31-ig.

2.         A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az alapító okiratot szerkesztő ügyvédet, Veresné dr. Kispál Ágnest bízza meg a felügyelő bizottsági tagok újraválasztásához kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátásával.

 

Határidő:           azonnali

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző