Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2018. május 24-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 75/2018.  (V. 24.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a GTÜ Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, felügyelő bizottságának és könyvvizsgálójának megválasztására vonatkozó javaslatot és a könyvvizsgáló megválasztására vonatkozóan az alábbi határozatot hozta:

 

1.         A Képviselő-testület a GTÜ Közhasznú Nonprofit Kft. alapító okirata IX. rész 1. pontja alapján a gazdasági társaság könyvvizsgálójaként – az alapító okirat VIX. rész 2. pontjában szereplő adatok módosításával dr. Kardos Barbarát (kamarai tagsági száma: 007289, adószáma: 76743625-1-42) választja meg ötéves időtartamra 2018. június 1-től 2023. május 31-ig.

2.         A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az alapító okiratot szerkesztő ügyvédet, Veresné dr. Kispál Ágnest bízza meg az alapító okiratban a könyvvizsgáló adatainak módosításához kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátásával.

 

Határidő:           azonnali

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző