Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. április 14-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. április 14-én megtartott nyilvános ülésén 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

 

77/2011. /IV. 14./ számú határozat

 

 

 

       Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a rendezvényház építése során szükségessé váló 2 db tűzcsap létesítésére beérkezett árajánlatról szóló tájékoztatót és az alábbi határozatot hozta:

 

1.        A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a tűzvédelmi előírásoknak megfelelő tűzcsap létesítésére vonatkozóan a KÖVÁL-lal a tett  árajánlat csökkentése érdekében folytasson tárgyalást.

2.        A tárgyalás eredménytelensége esetére a képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a tűzcsapokat megvásárolja, és az önkormányzat által így beszerzett tűzcsapok beszerelése érdekében a KÖVÁL-lal a szükséges egyeztetést folytassa le.

3.        A Képviselő-testület a tűzvédelmi előírásoknak megfelelő tűzcsap létesítésére az általános tartalékból biztosít fedezetet legfeljebb 1.214 e Ft erejéig.

 

Határidő: 2011. április 30.

Felelős:    Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                               Kósa Erzsébet Anikó sk.

                          polgármester                                                    jegyző