Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2018. május 24-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 79/2018.  (V. 24.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a 696/2 hrsz-ú ingatlan értékesítésére vonatkozó javaslatot és az alábbi döntést hozta:

1.      A Képviselő-testület a gombai 696/2 hrsz-ú ingatlant 190.050,- Ft-os eladási áron értékesíti Sommer Szilvia Gomba, Bajcsy-Zsilinszky utca 27. szám alatti lakos részére azzal a feltétellel, hogy vevő a telekalakítás 67.300,- Ft-os költségét is megtéríti Gomba Község Önkormányzata részére.

2.      A Képviselő-testület az adásvételi szerződésben – az ingatlannal határos 696/3 hrsz-ú ingatlanon lévő patakmeder szükségszerű tisztítási munkálatainak elvégzése érdekében – szolgalmi jog alapítását köti ki az adásvételi szerződésben a 696/2 hrsz-ú ingatlanon lévő közforgalom elől elzárt magánútra.

3.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az önkormányzat képviseletében az adásvételi szerződést – a vevő költségviselése mellett – aláírja.

 

Határidő: 2018. július 31.

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző