Vissza

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. február 20-án megtartott

rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 

82/2013. (II. 20.) Képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a háziorvosi és iskola-egészségügyi feladat-ellátási szerződés megkötésére irányuló javaslatot és az elhangzott módosító indítványra vonatkozóan az alábbi határozatot hozta:

 

1)       Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a háziorvosi és iskola-egészségügyi feladat-ellátási szerződés 10.3 pontjára vonatkozó módosító indítvány elfogadta és azt az alábbi szövegezéssel hagyta jóvá:

 

10.3. Megbízó kártalanítási kötelezettsége Megbízott felé az önálló orvosi tevékenységről szóló 2000. évi II. törvény 2/B. § (5) bekezdése alapján áll fenn oly módon, hogy Megbízó a körzetmódosítása hatályba lépését követő 180. napot követő 6 hónapon belül 6 egyenlő részletben megtéríti azon gombai lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező lakos kártyaszámára (háziorvosi szolgálat teljesítményarányos díjára) eső egy éves finanszírozási különbözetet Megbízottnak, amennyivel Megbízottnak a körzetmódosítás hatályba lépését követő 180. napon kevesebb kártyája van a körzetmódosítás hatályba lépése napjához képest. Az egy éves finanszírozási összeg a körzetmódosítás hatályba lépését megelőző naptári év kártyaszámra eső finanszírozási összegét jelenti.

           

            Határidő: azonnali

            Felelős:  Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző