Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. május 24-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. május 24-én megtartott rendkívüli ülésén 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

 

83/2011. /V. 24./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. május 24-i rendkívüli nyilvános ülésén megtárgyalta a község közigazgatási területén települési kommunális szilárd hulladék rendszeres gyűjtése, elszállítása, a fogyasztók számára könnyen hozzáférhető ügyfélszolgálati és tájékoztatási rendszer működtetése, közszolgáltatási díjak számláinak kiállítása és a díjak beszedése tárgyú ajánlattételi dokumentáció jóváhagyására vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

 

1.)       A Képviselő-testület a község közigazgatási területén települési kommunális szilárd hulladék rendszeres gyűjtésére, elszállítására, a fogyasztók számára könnyen hozzáférhető ügyfélszolgálati és tájékoztatási rendszer működtetésére, közszolgáltatási díjak számláinak kiállítására és a díjak beszedésére irányuló közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívását a határozat 1. sz. melléklete szerinti tartalommal elfogadja.

2.)       A Képviselő-testület felhívja a polgármestert, hogy az ajánlattételi felhívást küldje meg a

a)      KÖVÁL Közüzemi és Vállalkozási Zrt,

b)     Ledniczki Tibor, továbbá a

c)      Remondis Dabas Kft részére.

3.)       A Képviselő-testület utasítja a polgármestert a közbeszerzési eljárás - közbeszerzési szakértő igénybevételével történő - lefolytatására.

 

Határidő:             értelemszerűen

Felelős:    Lehota Vilmos polgármester