Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. május 24-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. május 24-én megtartott zárt ülésén 4 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta:

 

87/2011. /V. 24./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Lévay Tünde és Gomba Község Önkormányzata között 2004. július 30-án határozatlan időre létrejött bérleti szerződésből eredő önkormányzati elhelyezési kötelezettség teljesítésére vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

 

1.             A Képviselő-testület a Lévay Tünde és Gomba Község Önkormányzata között 2004. július 30-án, határozatlan időre létrejött bérleti szerződésből eredő önkormányzati elhelyezési kötelezettségét a Gomba, Szemők Balázs tér 2. szám alatti lakásra vonatkozó bérlőkijelöléssel teljesíti.

 

2.             A Képviselő-testület 2011. június 1-i hatállyal Lévay Tündét (sxxxx) határozatlan időre a 7 helyrajzi számon nyilvántartott, valóságban a Gomba, Szemők Balázs tér 2. szám alatti, önkormányzati tulajdonban lévő lakás bérlőjéül kijelöli.

 

3.             A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy bérleti szerződést az önkormányzat képviseletében eljárva Lévay Tündével aláírja.

 

4.             A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy a soron következő ülésre készítse elő az önkormányzat tulajdonában lévő lakások, valamint nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól szóló 6/2010. (III. 26.) számú rendeletének módosítását. A módosító rendelet tervezete terjedjen ki a bérleti jogviszony megszűnésének esetei közül arra, amikor a bérlő a jogviszony megszüntetésére tekintettel pénzbeli térítésre jogosult.

 

Határidő:             azonnali

Felelős:    Lehota Vilmos polgármester