Vissza

 

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. március 7-én megtartott

rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, ellenvélemény és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 

90/2013. (III. 7.) Képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta az Úri KSK által benyújtandó pályázat támogatására és a labdarugó pálya oldalkerítésének megépítéséhez pályázati önerő biztosítására vonatkozó tájékoztatóban elhangzottakat és az alábbiak határozatot hozta:

 

1)      A Képviselő-testület hozzájárul, hogy az Úri Községi Sportkör (2244 Úri, Sport u. 1.) a látvány-csapatsportok támogatásának adókedvezménye sporttelep felújítási program (továbbiakban: TAO program) keretében nyertes pályázat esetén az önkormányzat tulajdonában lévő gombai 718/1 és 715/2 helyrajzi számú ingatlanokon sportfejlesztési tárgyi eszköz felújítást megvalósítson meg

2)      A Képviselő-testület a határozat mellékletekénti szövegezéssel jóváhagyja a pályázat részeként benyújtandó tulajdonosi hozzájáruló nyilatkozatot.

3)      A Képviselő-testület nyertes pályázat esetén az oldalvonali kerítés megvalósításához a benyújtott 1.994 eFt-os árajánlat alapján - 70 %-os pályázati támogatás figyelembe vételével - 600 ezer Ft saját forrást biztosít az általános tartalék terhére.

4)      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy nyertes pályázat esetén a szükséges előirányzat módosításáról gondoskodjon.

        

 

Határidő: értelemszerűen

Felelős: polgármester

 

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző

 

 

 

 

 

1. melléklet a 90/2013. (III. 7.) képviselő-testületi határozathoz

 

 

Tulajdonosi hozzájáruló nyilatkozat

(nem természetes személy tulajdonos)

 

Alulírott Lehota Vilmos kijelentem, hogy a Monori Földhivatalnál 718/1 és 715/2 helyrajzi számon nyilvántartott, természetben a 2217 Gomba, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2. címen található ingatlan az általam képviselt Gomba Község Önkormányzatának 1/1 arányú tulajdonát képezi.

 

 

Az általam képviselt Gomba Község Önkormányzata (2217 Gomba, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) mint tulajdonos hozzájárul ahhoz, hogy az Úri Községi Sportkör (2244 Úri, Sport u. 1.) a látvány-csapatsportok támogatásának adókedvezménye sporttelep felújítási program (továbbiakban: TAO program) keretében nyertes pályázat esetén a fent megnevezett ingatlan(ok)on sportfejlesztési tárgyi eszköz felújítást megvalósítson.

 

A Gomba Község Önkormányzata mint tulajdonos hozzájárul ahhoz, hogy az Úri Községi Sportkör a  megvalósuló felújítást legalább 5 éven keresztül a Magyar Labdarúgó Szövetség (a továbbiakban: MLSZ) által jóváhagyott sportfejlesztési programnak, a látvány-csapatsport támogatásra vonatkozó jogszabályoknak és az eredeti rendeltetésnek megfelelően használja és hasznosítsa.

 

Amennyiben a felújítás építési engedély köteles tevékenység, a Gomba Község Önkormányzata mint tulajdonos hozzájárul ahhoz, hogy az ingatlanra a felújítás megvalósításától számított 5 év határozott időre az igénybe vett támogatás mértékéig jelzálogjog kerüljön bejegyzésre a Magyar Állam javára. Kötelezettséget vállalok arra, hogy a jelzálogjog ingatlan-nyilvántartási bejegyzése érdekében az Úri Községi Sportkörrel együttműködöm, a bejegyzéshez szükséges tulajdonosi nyilatkozatokat megteszem és a rendelkezésére bocsátom.

 

Kijelentem, hogy fent nevezett ingatlanon harmadik személynek nem áll fenn olyan joga, amely akadályozná az Úri Községi Sportkört abban, hogy a TAO szerint tárgyi eszköz felújítást megvalósítsa. Kötelezettséget vállalok arra, hogy az ingatlan tulajdonosaként ilyen jogot a felújítás megvalósítását követő 5 év határozott időtartam alatt a tulajdonos nem alapít.

 

A jelen nyilatkozatban foglaltak maradéktalanul megfelelnek az általam képviselt Gomba Község Önkormányzatára, valamint a tárgybeli ingatlanra vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek.

 

Nyilatkozom továbbá, hogy polgármesterként jogosult vagyok Gomba Község Önkormányzata képviseletére és rendelkezem a jelen nyilatkozat megtételéhez szükséges felhatalmazással.

 

 

Kelt: Gomba, 2013. március 7.

 

 

………………………………………..