Vissza

 

KIVONAT 

a képviselő-testület 2011. június 30-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. június 30-án megtartott nyilvános ülésén 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

95/2011. /VI. 30./ számú határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a község egészségügyi alap- és szakellátásáról szóló beszámolókat és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület a község egészségügyi alap- és szakellátásáról szóló beszámolókat - a fogászati ellátásra vonatkozó beszámoló kivételével - elfogadta.

2.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert - amennyiben a fogászati ellátásra szerződött egészségügyi szolgáltató augusztus 31-ig nem biztosítja az önálló orvosi tevékenység végzésére vonatkozó, 2008. július 1-én kelt szerződés   (továbbiakban: szerződés) 4.3 pontjában foglaltak teljesülését - a soron következő képviselő-testületi ülésre készítse elő a szerződés 5.4 pontjában foglaltak szerint a megbízási jogviszony megszüntetését.

3.      A 2. pontban foglaltak végrehajtása során a polgármester hívja fel az egészségügyi szolgáltatót, hogy nyújtson be a képviselő-testület részére írásban jelentést a 62/2011 (IV.14.) sz. határozatban foglaltak, illetve szerződéses kötelezettségeinek teljesítése vonatkozásában.

4.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről szóló tájékoztatásban  hívja fel az Emergency Service Kft-t figyelmét a soron következő beszámoló benyújtására jelölt határidő betartására, továbbá fogalmazza meg a képviselő-testület igényét arra is, hogy a szolgáltató a beszámolóját egészítse ki az ügyeleti ellátást biztosító gépjárműre vonatkozó tájékoztatással.

5.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a védőnő felé tolmácsolja a fenntartó köszönetét a magas színvonalú munkavégzésért.

6.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről az érintett egészségügyi szolgáltatókat értesítse.

 

Határidő:           2011. július 15.

Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző