Vissza

 

 

KIVONAT

a képviselő-testület 2013. március 21-én megtartott

nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

 

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenvélemény és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 

95/2013. (III. 21.) Képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a településrendezési cél megvalósítása érdekében érvényesíthető elővásárlási jog lehetőségéről szóló tájékoztatót és az alábbi döntést hozta:

 

1.      Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 25. § (1) bekezdése alapján az Iskola utca - Jókai utca közötti feltáró út és zöldterület, mint érvényesítendő településrendezési cél megvalósítása érdekében a gombai belterületi 589, 591, 592, 601/1, 601/3, 602, 603, 604, 606/2, 611/2 helyrajzi számú ingatlanokra elővásárlási jog bejegyzését rendeli el.

2.      A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy az 1. pontban meghatározott ingatlan tulajdonosait az elővásárlási jog érvényesítéséről Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének nevében és képviseletében eljárva alakszerű határozatban tájékoztassa.

3.      A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy az elővásárlási jog ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzése érdekében szükséges intézkedéseket tegye meg.

4.      A Képviselő-testület a földhivatali eljárási díj fedezetét az általános tartalék terhére biztosítja, és felkéri a polgármestert, hogy a soron következő költségvetési rendelet módosításakor az előirányzat módosítás érdekében szükséges intézkedést tegye meg.

 

 

Határidő: 2013. április 30.

            Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

                    Lehota Vilmos sk.                                  Kósa Erzsébet Anikó sk.

                       polgármester                                       jegyző