Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. június 30-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 110/2016. (VI. 30.) képviselő-testületi határozat

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta a 751-752 Hrsz-ú ingatlanok határrendezésére vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.)    Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzati tulajdonban lévő 751 és 752 Hrsz-ú ingatlanok határrendezésével a 751 Hrsz-ú ingatlant a Szőke Ferenc utca csapadékvíz levezetésére szolgáló árokként, a 752 Hrsz-ú ingatlant beépítésre alkalmas építési telekként kívánja kialakítani a határozat 1. számú mellékletében foglalt Változási vázrajznak megfelelően.

 

2.)    A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az 1. pontban részletezett földrészletek határrendezését kezdeményezze az illetékes hatóságnál.

 

3.)    A Képviselő-testület a határrendezés során kialakuló 2778 m2 területű 752 Hrsz-ú ingatlan legalacsonyabb eladási árát 3.300.000,- Ft összegben határozza meg, a vételi ajánlatokat 2016. augusztus 1-jei határidőig fogadja.

 

 

                   Határidő: értelemszerűen

                   Felelős: Lehota Vilmos polgármester

 

 

 

 

 

Lehota Vilmos sk.                                                     Kósa Erzsébet Anikó sk.

  polgármester                                                                        jegyző