Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. augusztus 8-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 118/2016. (VIII. 08.) képviselő-testületi határozat

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a településszerkezeti terv módosítására vonatkozó előterjesztést megtárgyalta és az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 6. § (1) bekezdése és 9/B. § (2) bekezdés a) pontja alapján, valamint a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § 1. pontjában meghatározott feladatkörében eljárva az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület Gomba Község Településszerkezeti Tervét a határozat 1. számú melléklete szerint módosítja. (rajzszám: Településszerkezeti Terv módosítás – fedvényterv – TSZT/2016.M).

2.      A Képviselő-testület megállapítja, hogy a hatályos Településszerkezeti Terv helyébe az M4 gyorsforgalmi út M0 – Cegléd közötti szakasz által érintett területen a Településszerkezeti Terv módosítás – fedvényterv lép.

3.      A Képviselő-testület úgy döntött, hogy a településfejlesztési, településrendezési tevékenységek előkészítése során az 1. pontban megállapított Településszerkezeti Terv módosítás fedvénytervben (1. számú melléklet) foglaltak az elfogadását követő napon lépnek hatályba.

 

 

Határidő: értelemszerűen 

Felelős: Lehota Vilmos polgármester