Vissza

KIVONAT

a képviselő-testület 2016. augusztus 8-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi döntést hozta:

 123/2016. (VIII. 08.) képviselő-testületi határozat

 

 

Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megvitatta az Egészségház energetikai korszerűsítési projekt megvalósításához kapcsolódó fejlesztési hitel felvételére vonatkozó javaslatot és az alábbi határozatot hozta:

 

1.      A Képviselő-testület az Egészségház energetikai korszerűsítési projekt megvalósításához – saját forrás kiegészítése céljából – 6.000.000,- Ft összegű fejlesztési célú hitelfelvételt határozott el, 18 hónapot törlesztési futamidővel.

2.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a hitelfelvétel érdekében szükséges intézkedéseket tegye meg, a hitel fedezeteként a szükséges ingatlanfedezetet a Bercsényi utcai 658/7, 658/8, 658/9 és 658/10 hrsz-ú telkekben határozza meg.

3.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az önkormányzat képviseletében eljárva a hitelszerződést aláírja.

4.      A Képviselő-testület a hitelügyletből származó kötelezettség fedezeteként szükséges előirányzatot a 2017-2018. évi költségvetésekben biztosítja.

 

Határidő: értelemszerűen 

Felelős: Lehota Vilmos polgármester